Fri fragt ved køb over 599kr

Guide til montering

Det dobbeltklæbende tape vi benytter på vores produkter er utrolig stærkt, transparent og fint, til forskel fra det almindelige skum materiale som kendes fra hobbyforretninger og deslige. Vi benytter netop dette stærkere materiale for en bedre holdbarhed og længere ydeevne.

Vores dobbeltklæbende tape binder utrolig godt. Samtidig med, at det har et kraftigt hold, er det miljøvenligt overfladebehandlet, hvilket giver en øget slidstyrke. Det binder til nærmest alle overflader lige fra træ, glas og metal til maling og de fleste former for plastic. Det betyder, at du hverken behøver bore huller i væggen eller bruge nogen former for skruer eller søm, når du monterer vores skilte.

Bemærk venligst, at tapen fungerer bedst på glatte overflader og muligvis ikke fungerer godt på ujævne overflader. Hvis du har en tekstureret væg, er det bedst at bruge lim i stedet for tape.

 

Overflade forberedelse:

Den overflade, du sætter tapen på, skal være ren, tør og fri for støv og snavs. De fleste overflader forberedes bedst ved at rengøre dem med en blanding af sprit og vand (cirka 50% til 70% sprit). Efter overfladen er tør, skal du fjerne papiret på bagsiden og undgå at røre ved den klæbende side. Tryk produktet hårdt på overfladen i nogle sekunder. Voila – så nemt er det! Hvis valgt, leveres skiltet med selvklæbende tape på bagsiden. Således behøver du ikke, at bore hul i væg eller dør. Fjern blot den beskyttende film på bagsiden, sæt skiltet fast på overfladen og pres det fast med et hårdt tryk i nogle sekunder.
Læs mere på: 
https://multimedia.3m.com/mws/media/378803O/monteringsvejledning-diverse.pdf

 

Nedtagning:

For at fjerne den dobbeltklæbende tape fra den valgte overflade skal du blot bruge en hårtørrer. Tænd hårtørrer ved højeste varme og lad den blæse den varme luft langs væggen og ind under produktet i den ene side. Når du har fået varmet den ene side godt op, tipper du dit produkt ud fra væggen, fra den varme ende og lige så stille vil det slippe væggen i takt med at det bliver opvarmet. Hvis det fx. er et skilt du vil fjerne er det vigtigt ikke at hive i det hele på én gang, men lade varmen stille og roligt varmen det op og trække det fri af væggen fra den ene ende til den anden, lige så stille mens du blæser varme ind under. Hvis det ikke kommer af, så skal det varmes op i længere tid og når det er varmt nok vil det let kunne trækkes fri af væggen.

Som du får fritaget materialet fra væggen, kan det være en ide at sætte et stykke papir ind mellem tape/materiale og væg, så det ikke kan klæbe sig fast igen. For at beskytte dine hænder mod varmen kan det anbefales at bære handsker under nedtagningen.

Vi har testet varmeteknikken på adskillige overflader og har lykkes med at få tapen af uden nogen former for skader. Hvis der alligevel efterlades noget tape på overfladen, kan da benyttes en mild form for opløsningsmiddel eller limfjerner. Med vores dobbeltklæbende tape vil du dog opleve langt mindre – eller slet ingen – rester efter fjernelse med varmeteknikken.

 

Ansvarsfraskrivelse:

Denne guide er skrevet med en intention om at hjælpe vores kunder så godt som overhovedet muligt. Da der er så mange forskellige slags overflader er det ikke muligt at teste på hver enkelt slags maling og overflade eller afprøve hver enkelt slags opløsningsmiddel eller limfjerner. Ligeledes er det vigtigt at være opmærksom på, at bruges der for stor kraft i nedtagningen kan det skade overfladen. Derfor kan vi ikke garantere, at ophængningen holder og det er ikke en mulighed at stille Kunstli ansvarlig for eventuelle skader.

Læs mere om de enkelte typer af dobbeltklæbende tape som vi bruger, på følgende link: 

https://www.3mdanmark.dk/3M/da_DK/p/d/b40070391/